Anna • Säännölliseen päivätyöhön ravintola-alalle

Anna on 25-vuotias nuori nainen, joka muutti takaisin Suomeen alkusyksystä, ja hän etsi uutta työtä ravintola-alalta. Anna asui ulkomailla ja työskenteli lentoemäntänä, mutta sai tarpeekseen hektisestä elämäntyylistä.

Vaikka lentoemännän työ oli rankkaa ja stressaavaa, Anna nautti asiakkaiden kohtaamisesta ja palvelemisesta. Lentoyhtiössä ensiluokkainen asiakaspalvelu oli avainasemassa, ja Anna saikin monesti positiivista palautetta asiakkailtaan.

Lentoemännän vuorotyöstä säännölliseen arkeen

Anna toivoi löytävänsä säännöllisen työn, sillä tehtyään hektistä vuorotyötä lentoemäntänä, hän halusi nyt Suomeen ja Tampereelle muutettuaan ”asettua aloilleen” ja viettää säännöllistä arkea työn ja harrastusten parissa.

Hän työllistyi nopeasti parissa päivässä heti hakemuksen lähettämisen jälkeen Synergia HR:n ravintola-alan asiakasyritykseen, ja on viihtynyt työssään kahvilatyöntekijänä erittäin hyvin. Säännöllinen arkityö mahdollistaa hänen mielestään nyt myös harrastamisen ja vapaa-aikana rentoutumisen aikaisempaa paremmin.

Annan arvio Synergia HR:n toiminnasta

Anna löysi itselleen mieluisan työpaikan kahvila-ravintolasta Synergia HR:n kautta nopeasti ja hän arvostaa sujuvaa kommunikointia Synergia HR:n toimistohenkilöstön kanssa ja sitä kun kaikki käytännön asiat sujuvat aina moitteettomasti.


Rekrytointi Synergia HR:n kautta toimi nopeasti ja sujuvasti. Palkanmaksu ym. käytännön asiat toimivat moitteettomasti. Voin aina luottaa, että minulle vastataan nopeasti ja asiat hoituvat.Anna S

Olisiko aika vaihtaa työpaikkaa?

Uudet työmahdollisuudet ja unelmaduunit ovat vain parin klikkauksen päässä, joten tsekkaa heti avoimet työpaikat 👍

Katso avoimet työpaikat!
Jaa tämä artikkeli!