Jay • Keikkatöihin kansainvälisenä opiskelijana

Jay on 24-vuotias Etelä-Koreasta kotoisin oleva opiskelija. Hän päätyi muuttamaan Suomeen oltuaan täällä lukioikäisenä vaihto-oppilaana. Tällä hetkellä Jay on suorittamassa viimeistä vuotta tradenomiopintoja Tampereen ammattikorkeakoulussa.

Syksyllä 2023 Jay alkoi kaipaamaan joustavaa työtä viimeisten kurssiensa ohelle. Hänellä on monipuolista aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta ja ravintola-alalta, jonka vuoksi hän kiinnostui huoltamokahvilatyöntekijän työtehtävistä Tampereen seudun Shell-asemilla.

Jay työllistyi nopeasti heti haastattelun jälkeen

Hän pääsi heti haastattelun jälkeen nopeasti työskentelemään keikkatöihin Shellille, jossa hän saa vapaasti valita itse, milloin pystyy ottamaan työvuoroja vastaan.

Huoltamokahvilatyöntekijän keikkatyö on hyvin joustavaa ja se on helppo yhdistää esimerkiksi opiskeluiden tai toisten töiden oheen. Myöhemmin Jay on myös työllistynyt vakituiseen osa-aikatyöhön muualle, mutta on pystynyt myös jatkamaan keikkailua Shellillä.

Jayn arvio Synergia HR:n toiminnasta

Jay:n mielestä Synergia HR:n henkilökunta on ystävällistä ja lisäksi työllistyminen oli todella helppoa ja nopeaa. Hänen mielestään tarjolla on paljon mielenkiintoisia mahdollisuuksia ja omaan tilanteeseen sopivia ravintola-alan keikkatöitä.


Synergia HR:n kautta oli todella helppo työllistyä. Tarjolla on monia mahdollisuuksia ja parasta on se, että Synergian kautta voi työskennellä joustavasti. Henkilökunta on hyvin mukavaa ja ystävällistä.Jay

Onko aika vaihtaa työpaikkaa?

Uudet mahdollisuudet ja unelmaduunit ovat vain parin klikkauksen päässä, joten tsekkaa heti avoimet työpaikat 👍

Katso avoimet työpaikat!
Jaa tämä artikkeli!