Lamin • Oppisopimuksella kohti kokin ammattitutkintoa

Lamin on 36-vuotias Gambiasta kotoisin oleva mies, joka suorittaa parhaillaan Ahlman Edu:lla kokin ammattitutkintoa.

Keväällä 2023 hänen opintonsa olivat edenneet mukavasti jo siihen vaiheeseen, että hän halusi työllistyä palkkatyöhön ja samalla suorittaa joustavasti oppisopimuksella työssäoppimisjaksonsa seuraavaa vaihetta lounasravintolassa työskennellen.

Ammattiopinnot yhdistyvät palkkatyöhön

Hän haki ja pääsi työskentelemään Synergia Henkilöstöratkaisut Oy:n yhteistyössä tamperelaisen asiakasyrityksensä ja Ahlman Edun kanssa järjestämään koulutukseen, jossa palkkatyö yhdistyy opiskeluun osana kokin ammattitutkinnon suorittamista.

Laminin antama arvio Synergia HR:n toiminnasta

Lamin kiittää Synergia HR:n koko tiimiä ystävällisestä ja positiivisesta asenteesta sekä saamastaan erinomaisesta mahdollisuudesta yhdistää kokin ammattiopinnot oppisopimuksella osaksi tavallista palkkatyötä yhteistyössä työnantajan (Synergia HR), asiakasyrityksen (ravintola) ja oppilaitoksen kanssa (AhlmanEdu).


Haluan kiittää Synergia HR:n toimiston koko rekrytointitiimiä tästä mahdollisuudesta ja olen ollut tyytyväinen palkkatyön ja oppisopimustyöskentelyn yhdistelmään teidän kauttanne. Kaikki on mennyt sujuvasti ja sovitusti, ja on tuntunut että välitätte minusta työntekijänä : ) Lamin D

Onko aika vaihtaa työpaikkaa?

Uudet työmahdollisuudet ja unelmaduunit ovat vain parin klikkauksen päässä, joten tsekkaa heti avoimet työpaikat 👍

Katso avoimet työpaikat!

 

Jaa tämä artikkeli!