Miikka • Työuransa alussa oleva kokki

Miikka on 20-vuotias nuori mies, joka valmistui kokiksi vuonna 2022. Miikka työskenteli opintojensa ohessa ja valmistuttuaan sekä a’la carte kokkina, että palvelutiskityöntekijänä, kunnes lähti suorittamaan asepalvelusta.

Myös armeijassa Miikka pääsi hyödyntämään ammattiaan ja intohimoaan, sillä hän suoritti palveluksensa sotilaskeittäjän tehtävässä.

Miikka työllistyi nopeasti apukokiksi

Asepalveluksesta kotiuduttuaan Miikka lähti etsimään ns. ”apukokin” paikkaa, jotta voisi palata takaisin työelämään ravintola-alan pariin keräämään kokemusta ja osaamista. Miikka löysi Duunitorilta Synergia HR:n apukokin työpaikkailmoituksen ja jätti siihen hakemuksen. Heti seuraavana päivänä Miikalle soitettiin, ja jo samalla viikolla hän sai työsopimuksen allekirjoitettavakseen.

Apukokin työ on Miikalle loistava mahdollisuus päästä tekemään monipuolisia keittiötöitä, kehittämään omaa ammattitaitoaan ja etenemään vastuukokin tehtävään. Hänen tavoitteenaan on puolen vuoden (6 kk) vuokratyösuhteen (112,5 h/3 vkoa) ja koeajan jälkeen työllistyä vakituiseksi työntekijäksi suoraan asiakasyrityksen palkkakirjoille.

Miikan arvio Synergia HR:n toiminnasta

Miikka kertoi arvostavansa työllistymisen nopeutta ja helppoa sekä sujuvaa yhteydenpitoa Synergia HR:n toimistoväen kanssa.


Työllistyminen on sujunut erinomaisesti Synergia HR:n kautta. Synergian kanssa on helppo olla yhteydessä, henkilökunta on helposti lähestyttävää ja olen aina saanut apua nopeasti, jos on herännyt jotain kysyttävää. Koen olevani tasavertainen osa työyhteisöä työpaikallani, enkä näe mitään negatiivista siinä, että työskentelen henkilöstövuokrauksen kautta.Miikka M

Onko aika vaihtaa työpaikkaa?

Uudet mahdollisuudet ja unelmaduunit ovat vain parin klikkauksen päässä, joten tsekkaa heti avoimet työpaikat 👍

Katso avoimet työpaikat!
Jaa tämä artikkeli!