Ravintolatyöntekijän kesäduuni hakusessa?

Haaveiletko kesätyöstä tai työurasta ravintola-alalla, mutta sinulla ei ole vielä alan koulutusta eikä töitä kesälle 2023?

Nappaa kaksi kärpästä yhdellä iskulla!

Hyödynnä mahdollisuus tehdä joustavasti ravintolatyöntekijän kesäduunia (palkkatyötä 25-37.5 h/vko) Tampereen keskustan läheisyydessä sijaitsevissa Pikanten kahviloissa ja ravintoloissa sekä suorittaa samalla oppisopimusmallilla ravintola- ja catering – alan osatutkinto kesäopintoina AhlmanEdu:lla Tampereella.

Mahdollisuus kesän ajaksi tai pidempään työsuhteeseen ja kokonaistutkintoon

Oppisopimuskoulutus alkaa kesäkuun alussa 2-3 päivän lähiopiskelulla AhlmanEdu:n toimipisteessä mm. työturvallisuus-, erikoisruokavalio- ja hygieniapassi-opinnoilla.

Lähipäivien jälkeen opinnot jatkuvat verkko-opintoina ja työssäoppimisjaksolla (palkkatyössä) tamperelaisen Pikante Ravintoloiden kahvila-ravintoloissa koko kesän ajan aina elokuun loppupuolelle ja osatutkinnon näyttöön asti.

Kiinnostaako KOKIN ammattitutkinto?

Kesän jälkeen sinulla on myös mahdollisuus jatkaa palkallista oppisopimustyöskentelyä ja joustavia opintoja myös syksystä eteenpäin tutkinnon seuraavaan vaiheeseen. Voit suorittaa ravintola- ja catering - alan perustutkinnon ja valmistua kokin ammattiin.

Maksuton koulutus, joka vie sinua kohti ravintola-alan unelmaduunia

Ravintolatyöntekijäksi kesäduuniin ja oppisopimuksella osa-tutkintoon on kesään 2023 ajoittuva rekrytointikoulutus, jonka järjestää yhteistyönä Tampereella toimivat Pikante Ravintolat, AhlmanEdu ja Synergia HR™.

Oppisopimuskoulutus on opiskelijalle joustava ja itsessään maksuton mahdollisuus, joka auttaa sinua etenemään urallasi ravintola-alan työelämään kohti unelmaduuniasi!


Rajoitettu määrä aloituspaikkoja – toimi nopeasti!

HUOM! Koulutuspaikkoja on rajoitetusti, joten toimi nopeasti!

Rekrytoimme viisi (5) oppisopimustyöntekijää.

Edellytämme hakijoilta vähintään 18-vuoden ikää ja hyvää suomen kielen taitoa.

Motivaatio ja asenne ratkaisee

Aikaisempi työkokemuksesi ei ole ratkaisevaa. Hyvä motivaatio ja asenne sekä halu sitoutua ovat tärkeintä.

Hakijoiden valinnassa arvostamme aitoa innostusta hankkia työkokemusta, opiskella ravintola-alaa ja edetä omalla uralla eteenpäin.


Hakuaika: 3.5-15.5.2023

Koulutusvaatimukset: 18-vuoden ikä ja hyvä suomen kielen taito (opetusmateriaalit ja opetus sekä työskentelyjakson opetuskielenä suomi)

Haastatteluun valittujen hakijoiden henkilökohtainen haastattelu: keskiviikkona 17.5 klo 8-16 välillä AhlmanEdu:n toimitiloissa Tampereella.

Hakijoiden valinta: toukokuun loppupuolella (työsopimuksen ja oppisopimuksen allekirjoitus touko-kesäkuun vaihteessa)

Koulutuksen aloitus: maanantai 5.6 AhlmanEdu:n toimipisteessä lähiopiskeluna 2-3 päivää

Töiden aloitus (oppisopimustyöskentely, Pikante Ravintolat): Joustavasti kesäkuun puolivälissä 12.6 alkavalla viikolla


LÄHETÄ HAKEMUS alla olevan painikkeen avulla!

Jätä hakemus tästä!