Veera • Monipuolisia työmahdollisuuksia ravintola-alalla

Veera on 20-vuotias Raahesta kotoisin oleva nainen, joka on suorittanut ravintola- ja cateringalan perustutkinnon. Muutettuaan Tampereelle hän haki useita ravintola-alan työpaikkoja, kunnes törmäsi Synergia HR:n työpaikkailmoitukseen loppuvuonna 2022.

Positiivisia kokemuksia henkilöstövuokrauksesta

Veeralla ei aiemmin ollut juuri kokemusta henkilöstövuokrauksesta, mutta hän innostui keskustelujen jälkeen siitä, kuinka monia erilaisia mahdollisuuksia henkilöstövuokrausfirman kautta voi olla tarjolla.

Aluksi Veera työllistyi Synergia HR:n kautta keikkatyöhön Tampereen seudun Shell-asemille, ja hän tykkäsi joustavan monipuolisesta työstä, joka oli helppo yhdistää myös muihin ravintola-alan keikkatöihin.

Myöhemmin keväällä 2023 Veeralle tarjoutui mahdollisuus pitempiaikaiseen kahvilatyöntekijän työhön toisessa Synergia HR:n asiakasyrityksessä, ja nyt hän on nauttinut arkipäiviin painottuvan kahvilatyön rutiinista sekä säännöllisestä päivätyöstä.

Keikkatöiden ja puolen vuoden vuokratyösuhteen jälkeen Veera työllistyy loppuvuonna 2023 suoraan asiakasyrityksen palkkalistoille vakituiseksi työntekijäksi. Kaikki osapuolet ovat olleet todella tyytyväisiä yhteistyöhön, jossa Synergia HR:n asiakasyritys löysi palvelukseensa hyvän työntekijän ja tietysti myös Veera sai itselleen mieluisan ja vakituisen työpaikan.

Veeran arvio Synergia HR:n toiminnasta

Veera kiitteli Synergia HR:n täsmällisyyttä - viestintä ja kommunikointi on ollut aktiivista, ja kysymyksiin on vastattu aina nopeasti. Työnantajan velvoitteet on hoidettu hienosti ja työntekijästä on huolehdittu koko työsuhteen ajan.


Synergia HR:n kautta on tarjolla monia mielenkiintoisia työmahdollisuuksia. Kommunikaatio Synergian kanssa toimii aina 101 %. Minulle vastataan nopeasti ja asiat hoituvat sujuvasti.Veera M

Onko aika vaihtaa työpaikkaa?

Uudet työmahdollisuudet ja unelmaduunit ovat vain parin klikkauksen päässä, joten tsekkaa heti avoimet työpaikat 👍

Katso avoimet työpaikat!
Jaa tämä artikkeli!